De Klaverblad Bedrijfsautoverzekering

De Klaverblad Bedrijfsautoverzekering
  1. Bereken premie
  2. Uw premie
Gegevens bedrijfsauto
euro

Dagwaarde

De dagwaarde van een bedrijfsauto is het bedrag dat uw auto op het moment van verzekeren waard is. Weet u de dagwaarde niet? Op internet vindt u websites die helpen met het bepalen van de dagwaarde. U kunt het ook bij een dealer navragen. Het is belangrijk dat u uw bedrijfsauto voor de juiste dagwaarde verzekerd, omdat bij een beperkt casco dekking dit het maximale verzekerde bedrag is. U geeft de dagwaarde inclusief of exclusief BTW op afhankelijk hoe u uw bedrijfsauto wilt verzekeren.

Extra accessoires

Als de totale waarde van uw extra accessoires meer is dan € 1.500,-, dan moet u dit opgeven. Dit gaat niet om accessoires die al in de fabriek zijn ge├»nstalleerd. Voorbeelden van accessoires zijn audio- en navigatieapparatuur, LPG, schuifdak, airco, metallic lak en sportvelgen.
Wordt de auto zakelijk gebruikt?
Gegevens zakelijk gebruik
Wordt de auto verhuurd?
Wordt de auto gebruikt om spullen voor anderen te vervoeren?

Wordt de auto gebruikt voor (maaltijd)bezorging?

De bedrijfsautoverzekering kan niet worden afgesloten als de bedrijfsauto wordt gebruikt voor:

Wilt u de auto in-of exclusief btw (en bpm) verzekeren?

Als u kiest voor een cascoverzekering exclusief btw (en bpm), dan stellen wij het verzekerde bedrag exclusief btw (en bpm) vast. Als u een uitkering ontvangt omdat u schade heeft, dan betalen wij het schadebedrag exclusief btw (en bpm).
Gegevens aanhanger

Wilt u ook een aanhanger verzekeren?

Als u 'Ja' kiest, dan verzekeren wij uw aanhanger tegen bijvoorbeeld diefstal en schade. Bij de WA-verzekering is de aanhanger standaard meeverzekerd met de auto waarachter deze hangt.
Gegevens aanvrager

Aantal schadevrije jaren

U bouwt schadevrije jaren op als u een autoverzekering heeft die op uw naam staat. Deze schadevrije jaren zijn van invloed op de premie. Op het polisblad van uw huidige autoverzekering staat hoeveel schadevrije jaren u heeft. Zodra wij uw aanvraag accepteren, vragen wij het aantal schadevrije jaren op in het systeem Roy-data. Als dit aantal afwijkt van wat u heeft opgegeven, dan kan dit gevolgen hebben voor de premie.