De Klaverblad Rechtsbijstandverzekering

De Klaverblad Rechtsbijstandverzekering
 1. Uw premie
 2. Uw gegevens
 3. Controleren
 • (alle modules behalve Fiscaal en Vermogen)
 • Verkeer

  U krijgt rechtshulp bij het verhalen van schade als u met uw auto of motor schade oploopt in het verkeer. Dit kan zowel schade aan uw motorrijtuig als personenschade zijn. Ook krijgt u rechtshulp bij strafzaken die zijn ontstaan terwijl u een motorrijtuig gebruikt. Verder zijn problemen met het motorrijtuig zelf verzekerd, zoals een conflict met een garagebedrijf. Het verhalen van schade die u in het verkeer oploopt als voetganger, fietser of passagier in het openbaar vervoer is ook meeverzekerd.

 • Standaard

  U krijgt rechtshulp bij juridische problemen over contracten, het terugkrijgen van spullen, erfrechtelijke geschillen en strafzaken waarin u als verdachte wordt gedagvaard.

 • Schadeverhaal

  Als iemand anders schade bij u veroorzaakt, dan wilt u graag dat hij de schade vergoedt. Soms is het moeilijk om die schadevergoeding ook echt te krijgen. Met de module Schadeverhaal krijgt u hierbij deskundige hulp. Het verhalen van schade die u in het verkeer oploopt als voetganger, fietser of passagier in het openbaar vervoer is meeverzekerd. Dit geldt niet voor schade die u met een motorrijtuig in het verkeer oploopt. Als u het verhalen van deze schade ook wilt meeverzekeren, dan kunt u aanvullend kiezen voor de module Motorrijtuigen.

 • Inkomen

  U krijgt rechtshulp bij problemen rond uw inkomen. Denk bijvoorbeeld aan dreigend ontslag, problemen rond een uitkering of een geschil met uw pensioenverzekeraar.

 • Wonen

  U krijgt rechtshulp bij problemen die te maken hebben met uw woning. Het maakt niet uit of u eigenaar of huurder bent. Het kan bijvoorbeeld gaan om een probleem met een aannemer, de gemeente of een verhuurder. Rechtshulp voor een vakantiehuis of tweede huis in Nederland is ook meeverzekerd.

 • Motorrijtuigen

  U krijgt rechtshulp bij het verhalen van schade als u met uw auto of motor schade oploopt in het verkeer. Dit kan zowel schade aan uw motorrijtuig als personenschade zijn. Ook krijgt u rechtshulp bij strafzaken die zijn ontstaan terwijl u een motorrijtuig gebruikt. Verder zijn problemen met het motorrijtuig zelf verzekerd, zoals een conflict met een garagebedrijf.

 • Fiscaal en Vermogen

  U krijgt rechtshulp als u voor de belastingrechter moet komen. Daarnaast krijgt u rechtshulp bij juridische problemen met vermogensbeheerders en problemen met een vakantiehuis of tweede huis in de Europese Unie, Liechtenstein, Noorwegen, IJsland of Zwitserland.

Kies uw betalingstermijn
  Contact