De Klaverblad Doorlopende reisverzekering

De Klaverblad Doorlopende reisverzekering
 1. Uw premie
 2. Uw gegevens
 3. Controleren
 • Uw gezin (t/m 6 personen)

  Met 'uw gezin' bedoelen wij gezinsleden die bij u wonen. Ook ongehuwde kinderen jonger dan 28 jaar die voor hun studie ergens anders wonen, zijn meeverzekerd. Stief- en pleegkinderen vallen ook onder uw gezin. Minderjarige kinderen die niet tot uw gezin behoren, zijn ook meeverzekerd. Dit geldt wel voor maximaal twee kinderen. In totaal verzekert u zes personen. Wilt u meer dan zes personen verzekeren? Neem dan contact met ons op (079 - 3 204 549).

Verzekerd gebied

Europa: Als u hiervoor kiest, dan bent u verzekerd voor vakantiereizen in alle landen van Europa, de Azoren, de Canarische Eilanden, Madeira en de landen die aan de Middellandse Zee liggen.
Wereld: Als u hiervoor kiest, dan bent u verzekerd voor vakantiereizen in alle landen van de wereld.

 • Persoonlijke hulp

  Onze alarmcentrale biedt hulp als u op vakantie ziek wordt, een ongeval krijgt, overlijdt of vermist raakt. Denk hierbij aan: het vinden van een goede arts, het vervoer naar het ziekenhuis of een langer verblijf. Wij vergoeden de extra kosten die u hierdoor moet maken. Medische kosten zijn niet verzekerd onder deze module, hiervoor kunt u de module Medische kosten kiezen. Voor deze module geldt samen met de module Medische kosten een maximale vergoeding van € 5.000.000,- per gebeurtenis.

 • Calamiteiten en aansprakelijkheid

  U krijgt hulp bij calamiteiten. Bijvoorbeeld als een familielid in Nederland overlijdt, uw reisgenoot ziek wordt of als u door noodweer niet verder kunt reizen. Wij vergoeden de kosten die u dan moet maken, zoals extra reis- en verblijfkosten. Als er schade ontstaat aan het vakantieverblijf dat u heeft gehuurd, dan is uw aansprakelijkheid tot € 25.000,- verzekerd.

 • Wintersport

  De modules Persoonlijke hulp, Medische kosten en Personenschade gelden standaard niet als u op wintersport bent. Als u deze modules aanvraagt en u wilt dat ze ook gelden als u op wintersport bent, dan kiest u voor de aanvulling Wintersport. De overige modules gelden altijd op wintersport. Als u alleen gaat langlaufen of wandelen in de sneeuw, dan heeft u deze aanvulling niet nodig.

 • Vervoer en verblijf

  Als u op vakantie niet meer verder kunt rijden of niet meer in uw kampeermiddel kunt overnachten, dan bent u verzekerd voor hulp en de extra kosten. Deze verzekering geldt in alle landen van Europa, behalve in Nederland.

 • Bagage

  Met deze module is uw bagage verzekerd voor beschadiging, diefstal en verlies tot € 2.500,- per persoon per reis. Voor mobiele telefoons geldt een eigen risico van € 50,- per telefoon. Geld is niet standaard meeverzekerd, maar daar kunt u wel voor kiezen. In dat geval is geld meeverzekerd tot € 500,- per reis.

 • Personenschade

  Wij vergoeden de werkelijke schade die u heeft als u door een ongeval blijvend invalide wordt of overlijdt. Bij blijvende invaliditeit betalen wij maximaal € 100.000,- en bij overlijden € 50.000,-.

 • Medische kosten

  Medische kosten die u in het buitenland maakt, worden meestal niet volledig vergoed door uw zorgverzekering. En dat terwijl deze kosten in het buitenland hoog kunnen zijn. Met deze module bent u verzekerd voor de kosten die uw zorgverzekering niet vergoedt. Als u een aanvullende zorgverzekering heeft kan het zijn dat deze kosten al vergoed worden. Voor deze module geldt samen met de module Persoonlijke hulp een maximale vergoeding van € 5.000.000,- per gebeurtenis.

 • Annulering

  Uw reis kan onverwacht niet doorgaan of u moet eerder naar huis. Vaak krijgt u dan niet uw hele reissom terug. In veel gevallen vergoeden wij het deel van de reis dat u heeft misgelopen. Dit doen wij tot maximaal het bedrag dat u heeft gekozen. Dit bedrag is per persoon per reis.

Kies uw betalingstermijn
  Contact